Teško zdravstveno stanje muzičke dive: Celine Dion više ne može ustati iz kreveta - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Teško zdravstveno stanje muzičke dive: Celine Dion više ne može ustati iz kreveta

Slavna kanadska pjevačica, Celine Dion još je u oktobru prošle godine zabrinula obožavatelje otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je odgodila još nekoliko.

Razlog tome su zdravstveni problemi muzičkr dive koja se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena bliska prijateljica sada je javno progovorila o njenom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju.

Pjevačica, naime, više ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima, otkrio je izvor dodavši kako je Celine značajno smršala te je vrlo slaba zbog čega teško brine o svojoj djeci, 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu

Ne poboljša li se stanje pjevačici, mogla bi se povući iz muzičkog svijeta na nekoliko mjeseci do godinu dana što bi joj moglo teško pasti, iako je okružena s porodicom koja joj pruža najveću podršku, kazao je isti izvor.

– Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati, podijelila je bol koju osjeća s vjernim obožavateljima pjevačica o čijem inspirativnom životu je snimljen film “Aline Valérie Lemercier” uoči otkazivanja turneje.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Dječak sa nevjerovatnom preciznošću savija svoje MAJICE: Isprobajte i vi ovaj način

Zeljka

“Konačno, evo prave nje”: Fotke Kim Kardašijan nakon što se tek probudila

Zeljka

Vangelis je stvarao nevjerovatnu filmsku muziku, ali najveće remek-djelo je ipak “666”

Zeljka

Ostavite komentar