Teško ubistvo na Krku: Suprug navodno tri dana bio s tijelom žene u stanu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Teško ubistvo na Krku: Suprug navodno tri dana bio s tijelom žene u stanu

U Krku se dogodio zločin, iako se za sad još ne zna kad tačno. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena sinoć mrtva u stanu.

Prema priči komšija saznaje se da je prema svemu sudeći život ondje izgubila srednjovječna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Njemačkoj, sestra vlasnice stana u kojem je tijelo nesretne žene u utorak naveče pronađeno.

Čini se da je komšije zabrinulo to što su roletne stana u kojem je pronađena mrtva žena bile skroz spuštene, a navodno je zadavljena. Nesretnu ženu niko nije vidio nekoliko dana, a tokom vikenda se u stanu čula vika.

– Dana 27.07.2021.g. u poslijepodnevnim satima u mjestu Krk počinjeno je ubistvo na štetu strane državljanke – kratko je u 23 časa izvijestila PU primorsko goranska.

Komšije pričaju da se tokom noći sa subote na nedjelju odande duže vremena čula glasna svađa, komšije kažu i “lom” koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći. Već idućeg dana, suprug žene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću. Pozvana je policija i hitna pomoć i na adresi su se pojavili iza 19 sati. Ono što se iz svega što se od komšija upućenih u događanja koja su se u Malom Kartecu proteklih dana zbivala moglo zaključiti jest da je, prema svemu sudeći, spomenuti “ruski Nijemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom suprugom, javlja Novi List.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Krivokapić preuzeo funkciju ministra pravde Crne Gore

M.

Upozorenje: “Nova runda sukoba”

M.

Zelenski jasan: “Ne planiramo”

M.

Ostavite komentar