Teški dani za Acu Lukasa: Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega - BIGportal.ba
Ex Yu

Teški dani za Acu Lukasa: Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega

Aca Lukas važi za jednog od najkontroverznijih pjevača na ovim prostorima, a tokom svoje duge karijere imao je velike uspone i padove

Aca Lukas važi za jednog od najkontroverznijih pevača na ovim prostorima, a tokom svoje duge karijere imao je velike uspone i padove – kako poslovno, tako i privatno. Pevaču su se pripisivale svakojake afere, a on je, čini se, iz svega uvek izlazio jači.

Pred kamerama emisije “Premijera”, Lukas je progovorio o nedavnim navodima da će mu biti oduzet stan.

-Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega. Mene celog života prate priče, te zlobne, izmišljene. Ali ako nekog interesuje, može da dođe da vidi, kod mene je sve transparentno. Mogu sve da mi uzmu, ali mene ne mogu. I opet ću ih ja boleti – kaže pevač.

On se osvrnuo i na to što su mu nedavno poništili vizu za Australiju, i to samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da krene u “zemlju kengura”.

-Ja sam vizu dobio još 28. maja i sedam dana pred prvi koncert u Sidneju su me zvali iz konzulata i rekli da je poništena viza, rekli su da sam slagao da nisam osuđivan. Ovo što sam imao porodično nasilje, koje se nije desilo, to sam ja morao da priznam da ne bi išlo u istragu. Kad priznaš delo, ne ulazi to u kaznenu evidenciju. Ja sam im svašta rekao, zvao sam konzulat. Bio sam ja tamo pet, šest puta, nije to zbog Australije, ne moram ni da idem. Pokušali su da mi urade nešto da me zaboli tamo gde oni misle da njih lično boli – u novac.

Na kraju, pevač ipak priznaje da je srećan i da mu najveću ljubav pružaju njegova deca.
– Meni ljubav ne fali pored četvoro dece, moja deca i moja unuka su mi dovoljni, kao i budući unuci koje ću imati – zaključio je Lukas.

Danas objavljeno

Biković od sada ima dve domovine: “Konačno mogu da se oženim Ruskinjom iz ljubavi”

Zeljka

“Tu sam za nju i finansijski”, Marija: “Već dvije-tri godine ne radim u pozorištu”

Zeljka

Sloboda progovorila o privatnim detaljima o kojima je godinama ćutala

Zeljka

Ostavite komentar