Terzić: Šta će reći naučnici Partizana? Vazura: Terzić doktor suđenja - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Terzić: Šta će reći naučnici Partizana? Vazura: Terzić doktor suđenja

Direktori Partizana Zvezdan Terzić i Miloš Vazura imali su “treće poluvreme” posle 159. “večitog” derbija.

Obojica su istakla nezadovoljstvo suđenjem glavnog arbitra Danila Grujića, iskoristivši to za međusobnu prozivku i provokacije.

“Suđenje je bilo sramno. Ne pamti se kada je jedan klub u derbiju oštećen za dva gola kao što se nama desilo. Uz to, Nikolić je morao da dobije crveni karton zbog namernog udaranja laktom. Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovako sramnog suđenja iz Partizana prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve”, rekao je Terzić za “Blic”.

Ubrzo je stigla reakcija iz Partizana.

“Kad nas oštete i kada vidimo da nije sve ‘čisto’, naravno da nećemo ćutati. Naprotiv. A što se Terzića tiče, on već ima diplomu da je doktor suđenja”, rekao je Vazura za “Mondo”.

Vazura je primetio zanimljivu stvar u vezi sa sudijom Grujićem.

“Sudija se pogubio. Penal nad Kosovićem, očigledan! Te taj nepriznat gol Zvezdi. Generalno, nije lako suditi derbi, ali… Na žalost, nismo uspeli da zadržimo Mažića! Grujiću je, ako se ne varam, ovo treći duel večitih u poslednje vreme, interesantno, uvek 1:1”, istakao je Vazura za “Sportski žurnal”.

Uoči derbija najavljeno je uvođenje VAR tehnologije od sezone 2021/2022.

“Naravno da smo u pravu što insistiramo na VAR-u. Eto, Zvezda nije glasala za tu ideju, valjda su sad shvatili da je potreban fudbalu. Očekujem da zajedno s komšijama, kao dva najveća srpska kluba, ubrzamo tu priču. A, ne kao što kaže predsednik Sudijske komisije – za tri godine”, dodao je direktor crno-belih.

Danas objavljeno

ATP Tur finale: Ko je siguran i ko je još u igri?

Vanja A

Memfis drugoj zvijezdi dao 105 miliona

Vanja A

Marko Pešić: Moj otac nema koronu

Vanja A

Ostavite komentar