Teorija Sare Džesike Parker o Keri Bredšo ruši sve što smo voljeli u seriji Seks i grad - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Teorija Sare Džesike Parker o Keri Bredšo ruši sve što smo voljeli u seriji Seks i grad

Sara Džesika Parker (54) najpoznatija je po svojoj ulozi Keri Bredšo, a sada je fanove zbunila suludom teorijom koja će dovesti u pitanje sve što smo gledali u seriji “Seks i grad”.

Nakon šest sezona te serije i dva filma, još je mnogo stvari koje nismo znali o “Seksu i gradu”, a sad je Sara Džesika Parker dovela u pitanje i samo postojanje najboljih prijateljica Keri Bredšo. Naime, ona kaže da surovo racionalna Miranda Hobs, nježna Šarlot Jork i raskalašna Samanta Džons možda uopšte nisu bile pravi likovi.

“Razmislite o tome: Da li ih je Keri izmislila? Ona izmišlja priču svake nedjelje, sve je iz njenog ugla gledanja”, istakla je glumica.

Kao jedan od dokaza navodi momenat kad je u posljednjoj sezoni serije Keri je ostavila svoj laptop u Njujorku i odjurila bez prijateljica u Pariz zbog nesrećne romanse s Aleksanderom Petrovskim. Sara tvrdi da je to bio prvi i jedini put u seriji kad nije pričala priču, što po njoj dokazuje da je laptop bio izvor postojanja njenih prijateljica.

“Razmislite o tome na sekundu”, rekla je.

Sad, kad razmislimo, te tri žene su toliko različite da zapravo jesu mogle da budu različiti dijelovi ličnosti glavne junakinje. Ona je znala do detalja šta se dešava u njihovim spavaćim sobama, ali i drugim segmentima života. I uvijek je nekako završavala sama, u svom malenom stanu u Njujorku sa svojim laptopom. Ima smisla.

https://www.instagram.com/p/3FbmQzuKiM/?utm_source=ig_embed

Ipak, bez obzira na to da li su tri lika u startu bila plod njene mašte, postali su legendarni poput same Keri.

Prije tri godine u intervjuu za CBS Sara je Keri opisala kao “nezrelu” i “djetinjastu”. Kako je istakla, kod Keri je bila bitna samo “ljubav, ljubav, ljubav, ljubav sve vrijeme”, što je njoj na neki način zvučalo djetinjasto.

Međutim, sad se nameće i pitanje: ako su njene tri drugarice izmišljene, šta je sa svim onim frajerima?

Izvor: Index

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar