27. Decembra 2020.

Teodora Džehverović ide na sud: To je klasična krađa!

Big Portal

Pevačica kaže da je u pitanju lažna informacija, te da će čitav slučaj završiti na sudu.

– To se desilo pre par dana, ja sam bila šokirana. Dosta je fan stranica i lažnih profila, ali nisam imala takav problem. Nisam mogla da zamislim da to može da se radi. Moja menadžerka je dobila poruku da li sam ja to, jer deluje neprofesionalno. Ja sam objavila da je to lažni mejl, ali dobila sam poruke da su ljudi naseli na tu priču. Odgovaraće za takve stvari, nije u redu da neko vara ljude, drugo preko glave mi je tih loših stvari koje mi se kače, ovakve stvari ne mogu da se rade, svako ko bude ovo uradio odgovaraće. To je klasična krađa, ali i kaljanje mog obraza i mene – rekla je Teodora u emisiji “Ekskluzivno”.

Ona se osvrnula i na svoju vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je trebalo da ode u inostranstvo zbog profesionalnog angažmana, ali se to ipak nije desilo.

– Nas dvoje smo mislili da će se desiti ta ljubav na daljinu, ali ova situacija nije dozvolila njemu da ode preko i tamo igra, ostao je ovde. Zapravo nije lako održati vezu, ne samo na daljinu, još je teže kad je daleko, ali ko zna zašto je to dobro. Možda je ostao baš zato da bismo stvorili to poverenje kada ode preko. Čeka da se otvore granice i da to bude kako treba. Drago mi je da sam pronašla takvu osobu – rekla je Teodora.

Mlada pevačica istakla je i da joj je koleginica Anastasija Ražnatović čestitala kada je došla do cifre od milion pratilaca na Instagramu.

– Jako mi je drago, Anastasiju i Cecu strašno poštujem, kad sam dobila milion pratilaca Anastasija mi je čestitala i napisala: “Dobrodošla u klub”. Naravno da mi je drago što je poznajem i što mi se javi, to je verovatno zato što nešto voli i ceni kod mene – navela je Džehverovićeva u pomenutoj emisiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare