28. Februara 2020.

Tejlor Svift kao muškarac: Privilegije jačeg pola

Big Portal

Nakon viralnog videa Sintije Nikson o tome kako je biti žena, pevačica Tejlor Svift je objavila muzički spot o tome kako je biti muškarac. Umetnica u spotu puši cigare, odlazi u striptiz klubove i olakšava se na zidu podzemne metro stanice, dok pesma govori o privilegijama koje muškarci imaju.

Svift, koja je takođe režirala ovaj spot, htela je da njena muška verzija aludira na lika Leonarda Dikaprija iz filma “Vuk sa Vol Strita”, a pojedine scene u spotu kritikuju i pravog Dikaprija, koji je trenutno u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom.

Inspiracija iza pesme i spota je slučaj u kom je muzički menadžer Skuter Braun dobio autorska prava na dosadašnji rad ove umetnice, nakon što je otkupio diskografsku kuću “Big mašin” u kojoj je Svift izdala sve voje prethodne albume. U novemnru prošle godine, Svift je tvrdila da su joj Braun i bivši vlasnik te diskografske kuće zabranili da nastupa sa svojim starim pesmama na Američkim muzičkim nagradama, što su oni negirali. Na nastupu, Tejlor je nosila zatvorsku košulju na kojoj su bila ispisana imena njenih albuma.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare