Tejlor Svift dobitnica nagrade umjetnika decenije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tejlor Svift dobitnica nagrade umjetnika decenije

Pjevačica Tejlor Svift dobiće nagradu umjetnika decenije na ceremoniji dodele Američkih muzičkih nagrada (AMA) idućeg mjeseca.

Produkcija Dik Klark objavila je da će pevačici biti uručeno priznanje na ceremoniji dodele AMA nagrada 24. novembra u teatru Majkrosoft u Los Anđelesu koju će uživo prenositi televizija ABC.

Tejlor Svift na ovogodišnjoj ceremoniji ima šanse da potuče rekord Majkla Džeksona u broju pobeda.

Svift je do sada dobila 23 Američke muzičke nagrade i ima pet nominacija za ovu godinu. Džekson drži rekord sa najviše osvojenih nagrada – 24 trofeja. Svift je osvojila više nagrada na ovoj dodeli nego bilo ko drugi tokom ove decenije.

Očekuje se da će Tejlor Svift na ceremoniji izvesti neke od svojih najvećih hitova da proslavi svoju karijeru, prenosi Beta.

Svift, Malon, Arijana Grande, Drejk i Holzi su nominovani za umetnika godine.

Dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA), koja se obično organizuje u jesen, jedna je od Velike tri ceremonije dodele muzičkih nagrada koje se održavaju godišnje u SAD uz Gremi nagrade i Bilbord muzičke nagrade.

Od 2006. godine pobednici za AMA nagrade određuju se anketom javnosti i obožavaoca koji mogu da glasaju preko vebsajta AMA.

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar