11. Marta 2021.

TMNT: Shredder’s Revenge okuplja Leonarda, Raphaela, Michelangela i Donatella u novom izdanju jednog od najpopularnijih beat-’em-up igara devedesetih.

Big Portal
Trideset godina kasnije napokon dobivamo nastavak (vrsta) Teenage Mutant Ninja Kornjače: Kornjače u vremenu. U srijedu su izdavač Dotemu i programer igara Tribute Games otkrili Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, opisan kao "klasično informirano bočno pomicanje koje je izravno inspirisano klasičnim TMNT igrama."


Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge družina je za četvero igrača u klasičnom Konami stilu - to jest, stilu 2d tuče jedne od najdražih igara svima koji su igrali Teenage Mutant Ninja Turtles iz 1991. godine. nastavak, Kornjače u vremenu, u arkadama. Pretpostavlja se da će Shredder's Revenge ponuditi iskustvo igranja prilagođeno za dom, a ne za iscrpljivanje TMNT-ovih fanova iz njihovih dodataka.

Kao što se vidi iz debitantskog trejlera igre, Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello u svojoj novoj avanturi bočnog pomicanja suočit će se s klasičnim neprijateljima poput Foot Clan-a, Bebopa i Rocksteady-a. Najava takođe zadirkuje pojavljivanje drugih prijatelja i neprijatelja - sve u skladu s klasičnom tematskom pjesmom animirane serije Teenage Mutant Ninja Turtles, koju su pjevali Mike Patton iz Faith No More i Mr. Bungle fame.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare