Taylor Swift na naslovnici britanskog Voguea u vintage izdanju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Taylor Swift na naslovnici britanskog Voguea u vintage izdanju

Pjevačica Taylor Swift krasi naslovnu stranu novog izdanja britanskog Voguea i pojavljuje se u vintage izdanju.

“Htio sam da stavim vintage jaknu Chanel na naslovnicu Voguea, jer smatram da, s globalnom klimatskom krizom, svi moramo učiniti što možemo kako bismo doprinijeli razgovoru o održivosti. Na ovaj način podižemo svijest o održivosti mode”, rekao je glavni urednik časopisa Edward Enninful.

Swift je nedavno izabrana za zvijezdu na naslovnoj strani Voguea za januar 2020., koji uključuje i intervju pjevača Andrewa Lloyda Webbera.

“Kupujem bolje i kupujem manje je ono u šta vjerujem, a to je ulaganje u odjeću koja će trajati cijeli život, u komade koji se mogu prenijeti s generacije na generaciju”, kazala je Swift.

Enninfulful je dodao da je Chanel jakna koju je izabrao za Swift krajnji znak luksuza, jer nikad nije izašla iz mode i nikada neće.

Komentari britanskog urednika Voguea o održivosti u modi isti su kao i izjave glavne urednice američkog Voguea Anne Wintour. Ona je izjavila da ljudi ne bi trebali gledati na odjeću kao na nešto za jednokratnu upotrebu, stvari koje će baciti nakon samo jednog nošenja.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar