Taylor Swift i dalje drži rekord sa najviše osvojenih AMA nagrada - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Taylor Swift i dalje drži rekord sa najviše osvojenih AMA nagrada

Taylor Swift možda nije bila prisutna na dodjeli American Music Awards 2021, ali je ipak odnijela kući dvije važne nagrade i tako zadržala rekord kao najnagrađivaniji izvođač!

Muzičarka je prihvatila nagradu na daljinu za omiljeni pop album na dodjeli u nedelju uveče, a svojim fanovima ponudila je poseban pozdrav u unapred snimljenom videu.

“Puno hvala fanovima, ovo je tako nevjerovatna čast. Činjenica da ste ovo uradili za album evermore, uvijek sam bila tako ponosna na ovaj album”, rekla je Swift. „Uvijek sam na Evermore gledala kao na neku avanturističku, zabavnu mlađu sestru Folklora. Zato, hvala vam puno.”

Swift — koja je takođe pobijedila za omiljenu žensku pop umjetnicu — nastavila je da se zahvali fanovima na podršci nakon objavljivanja albuma Red (Taylor’s Version), koji je stigao 12. novembra, devet godina nakon što je ona prvobitno objavila Red.

“Takođe, samo sam htjela da kažem fanovima, hvala vam za svu nevjerovatnu podršku koju ste mi pružili sa Red (Taylor’s Version)”, rekla je ona. “Bilo je tako zabavno. Tako sam sretna što sam u vašem životu i što vas imam u svom. Želim vam ugodnu noć. Volim vas.”

Sa svoje dvije pobjede u nedjelju naveče, Swift je produžila svoj rekord kao najnagrađivanija umjetnica AMA ikada, sa 34 pobjede tokom godina.

Dugo očekivani Red (Taylor’s Version) sadržavao je devet ranije neobjavljenih pjesama, uključujući 10-minutnu verziju omiljene fanovima “All Too Well”.

Pjesma je čak dobila poseban, 14-minutni kratki film u kojem glume Dylan O’Brien i Sadie Sink.

“Red (Taylor’s Version)” je  na dan kada je objavljen, oborio Spotifyjev rekord za album sa najviše striminga u jednom danu od strane izvođačice.

Uspjeh albuma potaknuo je Swift da obori drugi Spotify rekord kao žena sa najviše striminga u jednom danu. Njena muzika je na taj dan imala više od 122,9 miliona strimova, od kojih je otprilike tri četvrtine stiglo od albuma “Red (Taylor’s Version)”.

Ultra.ba

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar