7. Aprila 2022.

“Tast gospodina predsjednika Rusije” – objava koja potvrđuje Putinov brak sa Kabejevom?

Big Portal

Međutim, godinama se piše o Putinovoj navodnoj vezi sa poznatom bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Ta veza je kasnije, opet navodno, krunisana i brakom, a da sve nije samo na nivou nagađanja, ukazuje i jedna objava iz 2019. na Tviteru – i to iz Srbije.

Naime, te godine se beogradski muftija Mustafa Jusufspahić sastao sa Maratom Kabajevim, za koga je rekao da je tast Vladimira Putina.

“Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti gospodina Marata Kabaeva koji je na čelu Svetske Muslimanske biznis asocijacije a inače i tasta gospodina Putina predsednika Rusije. Formirali smo ogranak ove organizacije i od danas ista postoji i u Beogradu”, napisao je Jusufspahić na Tviteru.

Ispod ovoga, muftija je okačio sliku na kojoj su on i otac Aline Kabajeve.

https://twitter.com/MJusufspahic/status/1110634668011982850

Od početka rata u Ukrajini povećalo se interesovanje javnosti u vezi sa detaljima o privatnom životu ruskog predsednika, a kako je pisao “Page Six”, Putin je navodno sakrio svoju ljubavnicu Alinu, sa kojom navodno ima četvoro dece, u Švajcarsku. Nagađa se da imaju dve ćerke bliznakinje koje su stare sedam godine i koje su rođene u blizini Lugana 2015. godine. Navodno par ima još dva sina.

Prema zvaničnim podacima Putin ima i dve odrasle ćerke Mariju (36) i Katerinu (35) iz braka s Ljudmilom Škrebnjevom. O njima se, takođe, jako malo zna. Marija je rođena u Lenjingradu, a Katerina u Nemačkoj gde je porodica živela dok je Putin bio u KGB-u.

Putin i Ljudmila su u braku bili 30 godina, a razveli su se 2013. godine i to javno pred kamerama. Pričalo se da se Putin razveo kako bi mogao da oženi Alinu.

Alina Kabajeva je pre veze s Putinom bila poznata kao uspešna gimnastičarka koja je osvojila dve olimpijske medalje i brojne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima. Nakon što su počeli da je povezuju s Putinom, Alina se retko viđa u javnosti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare