"Tap 011" u novom ruhu: Stiže nova pjesma, Goca Tržan otkriva velike planove za 2020. godinu - BIGportal.ba
Ex Yu

“Tap 011” u novom ruhu: Stiže nova pjesma, Goca Tržan otkriva velike planove za 2020. godinu

Pevačica ima novi singl i spot “Žena za jednu noć”, ali i planove za koncerte u prestonici

POP pevačica Goca Tržan nastupiće krajem decembra na otvaranju klizališta na Trgu Nikole Pašića, na manifestaciji “Beogradska zima”, što će biti njen prvi susret sa Beograđanima nakon duže pauze. Aktivna Goca ima novi singl i spot “Žena za jednu noć”, ali i planove za koncerte u prestonici, što solističke, što sa grupom “Tap 011”, sa kojom je obnovila saradnju. Na pitanje kakvi su planovi “tapovaca”, nakon koncerata na “Bir festu” i “Ada molu”, Tržanova za “Novosti” odgovara:

– Pevali smo i za doček Novaka Đokovića, kada je postao prvak sveta, a obišli smo onda mnogo trgova i klubova po Srbiji. Često radimo, ali samo kad ima neko da nas plati, ipak nas na sceni ima mnogo. Evo, da otkrijem i to, napravili smo novu pesmu. Čekamo još samo da snimimo spot. To jeste “Tap”, ali u potpuno novom ruhu.

* A novi koncert u Beogradu, možda ponovo u “Areni”?

– Razmišljamo o tome da ponovimo datum 1. april, kao i tada u “Areni”, ali bismo sada želeli ekskluzivniji koncert, tako da nam je sledeća adresa verovatno – Sava centar.

*Planirate li i solo koncert u Beogradu?

– Naravno, želim, svake godine to najavljujem jer mi je zaista veoma važno, i nekim čudom mi se uvek izmakne. Ali, sada, od nove godine, više nema nazad, moram da održim taj koncert. Time bih proslavila 25 godina karijere.

* U kom prostoru, možda u “Kombank dvorani”?

– Da, to je zaista lep prostor. Jedino što je manji kapacitet mesta u odnosu na Sava centar. Ali, što da ne, uradim više koncerata u nizu i uživamo svi.

* Da li ste bili na koncertu “Negativa” prošlog vikenda?

– Nažalost, bila sam sprečena, radila sam, inače bih, naravno, išla. Ivana me je zvala, i radovala sam se, ali eto, viša sila. Veoma volim moju koleginicu iz “Tapa”, ona mi je pre svega sjajan prijatelj, pa onda sve ostalo.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Na njihovoj ljubavi svi zavide: Da li znate kako izgleda supruga Željka Samardžića?

Vanja A

Sve pršti od luksuza: Kćerka Željka Joksimovića se hvali domom od 2,5 miliona eura

Vanja A

Marija Veljković iznenadila objavom : Novi početak voditeljke, sa pratiocima podijelila fotografije sa njive!

V.R.

Ostavite komentar