22. Jula 2021.

Tanja Savić u strahu: Djecu ne izvodi napolje, plaši se da ih Dušan ne ukrade!

Big Portal

Majstori koji renoviraju kuću pored Tanjine zgrade u Smederevu otvorili su dušu o pevačici i njenoj deci.

– Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao – rekli su radnici, dok je jedna komšinica bila oštrija na rečima prema Savićevoj.

Iz stana se čuje buka

– Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet… Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe – rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve, dok su pripadnici sedme sile pozvonili na interfon.

 Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta – bila je kratka Savićeva.

https://www.instagram.com/p/CP0Q71QsbYA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6421a38d-2ebc-407f-9ddd-e52f11d8e152

U Radincima, gde žive Tanjini roditelji, bila je pevačicina sestra. Ona je bila zauzeta kućnim obavezama.

– Tanja zbog vas novinara nema telefon, povukla se. Ne želim da razgovaram s novinarima ni ja, ni cela porodica. Ne zanima me što ste došli i da li će da bude lepo ili ružno. Gubite se odavde da vas ne bih polila vodom – bila je oštra pevačicina mlađa sestra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare