Tanja Savić se pomirila sa mužem - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Savić se pomirila sa mužem

Pjevačica Tanja Savić se pomirila sa suprugom Dušanom Jovančevićem!

Nakon mjeseci optužbi da joj je oteo djecu, ukrao pare i da je bio nasilan tokom braka, stiže vijest o pomirenju, koju je potvrdila sama pjevačica.

“Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji. Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona”, rekla  je pjevačica. .

“Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji”, rekla je Tanja, prenosi Mondo.rs.

Podsjetimo, Tanja Savić je ovog ljeta izjavila da je njen muž odveo njihovu djecu u Australiju, a nakon toga navodno ga je i prijavila za otmicu.

“Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć. Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi – oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu”, ispričala je Savićeva ljetos za medije.

Nezavisne

Danas objavljeno

Objavljena nikad viđena slika Tošeta Proeskog!

Vanja A

U jeku porodične drame kćerka Jelene Karleuše otkrila svoju beauty rutinu: Oduševila brojne fanove

Vanja A

Lajović ima prelijepu podršku u Australiji

Zeljka

Ostavite komentar