21. Marta 2022.

Tanja Savić proslavila rođendan, da li joj je političar čestitao rođendan

Big Portal

Tanja Savić, proslavila je rođendan na Kopaoniku i tom prilikom otkrila kakvi je iznenađenje doživela od svojih sinova, ali i prijatelja koji su odlučili da joj ulepšaju jučerašnji dan.

Tanja je otkrila i šta je sebi poželela za rođendan: – Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana – rekla je pevačica u emisji “Premijera vikend Specijal” i dodala:

https://www.instagram.com/p/CbVRWPpMNg3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b4e50ab9-c0d3-4ee2-b3af-dd84b6ae1838

– Stvarno je bilo lepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi ”Danas nam je divan dan”, oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak – rekla je Tanja i dodala da su deca sada srećna:

“Maštam o princu na belom konju”

– To se negde nagradi i vrati kao nešto najlepše, činim dobro kako bi mi se vratilo. Sve je karma. U poslednje vreme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola – kaže ona i otkrila da li joj je Draško Sranivuković čestitao rođendan, kao i da li je sa njim u vezi:

– Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo – otkriva Savićeva.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare