Tanja Savić prodala zemlju da plati advokate : Porodica nije mogla više da je gleda kako se muči i svakodnevno plače! - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Savić prodala zemlju da plati advokate : Porodica nije mogla više da je gleda kako se muči i svakodnevno plače!

Pjevačica Tanja Savić se bori da vidi sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju još u aprilu.

Pevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.
Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pevačici je porodica priskočila u pomoć. Kako piše “Srpski telegraf”, Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji.

Tanja sa sinovima

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori izvor gorepomenuti list.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

Podsećanja radi, Dušan Jovančević je poslednje nedelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Nina Badrić: “Ovde sam nekad žarila i palila i bila ultimativni numero uno”

Zeljka

Norvežani završili snimanje kadrova za film o stradanju Srba u Karašjoku

Zeljka

Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu?

Zeljka

Ostavite komentar