8. Maja 2022.

Tanja Savić: Pjevačicina agonija se nastavlja, angažovala profesionalce!

Big Portal

Naime, kako je izvor blizak pevačici nedavno otkrio, Dušan uskoro namerava da dođe u Srbiju kako bi se borio za sinove i zagorčao pevačici život, a kako sada prenosi Alo, pevačica je zbog bivšeg supruga unajmila privatno obezbeđenje da bi zaštitila sebe i decu.

FOTO: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

– Otkako je čula da Dušan namerava da dođe u Srbiju, Tanja je u panici. Ona je s tim čovekom prošla kroz pakao i taman kada je pomislila da se sve sredilo, on je ponovo uspeo da je povredi i zastraši. Tanja trenutno prolazi kroz agoniju, nekoliko dana je preplakala i odlučila je da se ovoga puta bori do kraja i da nipošto ne dozvoli da joj Dušan ponovo uzme decu – rekao je izvor i dodao:

– Ne želi da Maksim i Đorđe posumnjaju u nešto i trudi se da ne vide strah u njenim očima. Ne želi da oni počnu da se plaše i da dobiju traumu. Upravo zbog toga je odlučila da unajmi privatno obezbeđenje. Tanja Dušana najbolje poznaje, godinama su živeli zajedno i zna na šta je sve spreman, upravo zbog toga se i odlučila za ovakav korak.
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Ona se raspitala preko nekih prijatelja koji su joj preporučili jednu agenciju za privatno obezbeđenje. Momak koji je čuva prošao je kroz specijalnu obuku, on je prati na nastupe, i na raspolaganju joj je kad god ga pozove. Zadužen je kako za njenu tako i za bezbednost njenih sinova – rekao nam je izvor blizak Savićevoj, pa objasnio kako izgleda pevačicin život s pojačanim merama bezbednosti.

– Iako ima obezbeđenje, Tanja izbegava da ide na mesta gde su velike gužve. Viđa se samo s najbližim ljudima koji joj prijaju i trudi se da svaki slobodan trenutak provede van Beograda. Ljudima koji je ne poznaju dobro izgleda kao da se vratila svakodnevnim navikama, što joj je i cilj, ali je konstantno na oprezu – zaključio je naš sagovornik.

Tanja Savić je u više navrata isticala da je u braku trpela maltretiranje te da neće dozvoliti da njena deca odrastaju uz takav model ponašanja.

– Bilo bi nelogično da takav čovek monstrum ima pravo na moju decu. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna – rekla je svojevremeno pevačica.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kurir.rs/I.B/Alo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare