Tanja Savić o novim problemima sa mužem: "Okrenuo me protiv roditelja" - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Savić o novim problemima sa mužem: “Okrenuo me protiv roditelja”

Pevačica progovorila o problemima sa Suprugom

Naime, Tanja Savić u poslednjem intervjuu ističe da joj se suprug Dušan Jovančević, koji živi u Australiji, ne javlja, pa čak ni onda kada su joj potrebni neophodni papiri za sinove Maksima i Đođra.

– Sinovi se čuju sa njim i ja stvarno nemam nikakav problem sa tim. To je njihov tata, uvek će to biti i treba da se čuju. Ja bih prosto volela da uđem u komunikaciju sa njim, ali njegova je odluka da on to ne želi, ne znam iz kog razloga. Ja sam pokušavala da stupim u kontakt sa njim – priznala je pevačica.

– Na primer, bila je situacija kada su mi iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni. Ja sam njemu poslala zahtev da mi to pošalje, međutim, on mi nije odgovorio na to. Ja sam njemu i pored toga ponovo pisala da to ne treba meni nego školi. Opet nisam dobila nikakav odgovor – otkrila je Tanja.

 Zaista mi je jako teško po tom pitanju, ali hajde. Oni bi naravno želeli da vide svog tatu. Naravno da su ga poželeli. Ja uvek kažem da on bilo kad može da dođe u Srbiju i to nije nikakav problem, ako izuzmemo to što on ima neke repove iz prošlosti i pitanja na koja mora da odgovara pred sudom. Ali sve je to deo života. Nek stisne zube i neka dođe – dodaje Tanja, koja se od supruga odvojila još 2020. godine i njihov razvod još uvek nije finalizovan.

O problemima u braku Savićeve i Dušana Jovančevića u medijima se pisalo nadugo i naširoko, ali bi pevačica uvek oštro demantovala sve napise, nazivajući ih “malicioznim i netačnim”. Ipak, Tanja se slomila i priznala sve kroz šta je prolazila u Australiji, daleko od roditeljskog doma, tek kada je Dušan odveo sinove bez njenog znanja i dozvole u Australiju i odbio da ih vrati. Pod pritiskom javnosti i suda Jovančević je konačno vratio decu Savićevoj, ali su ubrzo usledile raznorazne optužbe na njen račun, od toga da je sa njim konzumirala nedozvoljene supstance, pa sve to navodnih prevara sa ženama, taksistima i pekarima.

– Moć manipulacije koju je Dušan imao nada mnom je takva da se navučeš na nekoga ko nije vredan pomena. Ja sam njega volela kao Boga i bila slepa pored očiju. Ali kad se probudiš iz tog horora shvatiš kakve si sve prilike propustio, da je život tekao pored tebe zbog osobe koja te nije zaslužila, a kojoj si ti pružila pažnju maksimalno. On je mene okrenuo protiv roditelja – ispričala je pevačica svojevremeno u “Premijeri”.

– Šta sam ja znala sa 24 godine? Videla sam Zlatnu obalu i pomislila koliko je sve to divno. Videla sam i te lepe, zelene oči i pala na njih. Nije ko imao da mi kaže: “Stani, nemoj”. Otišla sam tamo i bila sama. U tom postporođajnom periodu sam sama odgajala decu, dok se on opijao po kafanama. Ja sam bila mrtva umorna, a na sve to sam morala da pazim da on nešto ne pravi kada se vrati takav kući – dodala je tada.

– Govorio mi je ironično da sam Sveta Marija kako bi me udario tamo gde me najviše boli. Ja sam uvek volela da pomažem ljudima, pa sam tako htela i njemu da pomognem, da ga oplemenim. On ne sme sada da dođe u Srbiju, a bilo bi lepo da skupi hrabrost i da dođe, pa da odgovara za sve što je učinio meni i deci. Daću sve od sebe da mu se zabrani ulazak u Srbiju i da mu se izrekne zabrana da ne može da nam priđe.

Danas objavljeno

Pjesme koje se takmiče za srpskog predstavnika na Evroviziji

Vanja A

Sjećate li se Swarovski kupatila Dragane Mirković

Vanja A

Marija Šerifović o svom ocu: Sve sam mu oprostila, roditelje ne možemo da biramo

Vanja A

Ostavite komentar