Tanja Savić: Muž me prijavio kao majku koja se odrekla djece - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Savić: Muž me prijavio kao majku koja se odrekla djece

Tanja Savić progovorila iskreno o suprugu Dušanu i o djeci koju je protiv njene volje odveo za Australiju.

“Želim da kažem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija.”

“Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu.”, rekla je Tanja u jutarnjem programu na Prva Tv.

“Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Starii sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu j jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem. Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engleskom. Moguće je da nešto sprema protiv mene”, rekla je Tanja.

“Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazaila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, ko se sažali on će mi dati decu da čujem”, dodala je.

“Ja sam osoba koja je krila privatni život, nisam želela da se o meni priča. Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve”, ističe ona

“Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej. On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3.000 dolara da ne bi radio”, zaključila je Tanja.

(Kurir)

Danas objavljeno

Laka na slikovit način pokazao da pare vrte gdje burgija neće

Vanja A

Završio se 49. FEST: Đuričko nagrađen za najbolju mušku ulogu, “Oaza” najbolji film

Zeljka

U nastavku “Državnog službenika” sve se vrti oko – korone!

Zeljka

Ostavite komentar