27. Augusta 2022.

Tanja Savić ima novog dečka: Zaljubljena do ušiju

Big Portal

Tanja Savić je mesecima bila tema medija zbog navodne veze sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Iako romansu nikada nije potvrdila, javnost se veoma interesovala za njen ljubavni život. Ako je suditi po rečima njenih prijatelja – sada je konačno našla sreću u ljubavi.

„Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva“, rekla je Tanjina drugarica za „Svet“.

Zatim je istakla da se Savićeva u poselednje vreme više sređuje i da vodi računa o tome kako se oblači:

“U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu.”

Foto:Filip Krainčanić

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare