Tanja Savić i dalje nema starateljstvo nad sinovima: Pjevačica otkrila detalje presude - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Savić i dalje nema starateljstvo nad sinovima: Pjevačica otkrila detalje presude

Iako joj je sud dozvolio da vrati decu, Tanji tek predstoji borba za sinove

Tanja Savić, poslednjih godinu dana vodi bitku kako bi vratila sinovem, koje je bez njene dozvole, suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

Iako je pre nekoliko dana obradovala sve da joj je stigla presuda suda, da decu može da vrati kući, Tanja će tek pred našim sudom voditi bitku za starateljstvo.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji – ispričala je Tanja  i dodala:

– Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro – dodala je pevačica u intervju za extrafm.hr , a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

– Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom – zaključila je pevačica.

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar