Tanja Bošković: "Tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao" - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Bošković: “Tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao”

Iako je jedna od najpoznatijih jugoslovenskih glumica, Tanja Bošković živi prilično skromno. Ipak, ona je odličnog zdravlja, pa joj ni period korone nije mogao ništa.

Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Imam 68 godina. Posljednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pjevam… Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Vjerovatno me molitva, pričešćivanje i ispovijest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna, rekla je glumica, piše Kurir.

Tanja ističe da joj nisu potrebne materijalne stvari da bi bila srećna.

– Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao grijeh… I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vrijedna. Nahranjena sam ljubavlju svojih roditelja, sestre, djece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem pješke. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se – zaključila je glumica.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar