Tanja Bošković otkrila kakav je prema njoj bio BATA ŽIVOJINOVIĆ - BIGportal.ba
Ex Yu

Tanja Bošković otkrila kakav je prema njoj bio BATA ŽIVOJINOVIĆ

Tanja Bošković otkrila nekoliko detalja o radu na filmu sa Batom Živojinovićem

Glumica Tanja Bošković prisetila se kako je izgledala njena saradnja sa legendarnim Batom Živojinovićem. Desilo se tako da je već u prvom filmu u kom je glumila imala prilike da uči od jednog od najboljih domaćih glumaca:

– Zamislite tu sreću da u prvom svom filmu učim od Bate i od Bekima (Fehmiju). Dva velemajstora upravo u onim stvarima o kojima pojma nisam imala. Sa Batom sam igrala zaista mnogo. On je bio čovek zaštitnik. I ja sam se osećala bezbednom u njegovom društvu. On je svoje parterke umeo da zaštiti od svega. Osećala sam se kao princeza i potpuno zaštićena od svega, čak i od hladnoće. Bata nije dozvoljavao da mi bilo šta fali čak i usred ničega. Bio je elegantan i džentlmen – rekla je Tanja.

– Veliki džentlmen, da se ja ne osećam loše kao mlada žena. Bio je veoma delikatan i veoma fin – rekla je i dodala:

– Bata nije davao savete. Ništa da se primeti. Ali ako ste pametni, vi učite gledajući. Napravila sam gest dole, ni neznanjući gde je kadar, a on mi je samo podigao ruku tamo gde treba. I to je bilo to, bez priče. Sve iz radnje, sve iz sukoba, tačno tamo gde treba. Ali za to morate biti ON. Ima takvih ljudi i danas – Rade Marjanović, Miki Krstović. To su moja dva druga i sapatnika – rekla je Tanja Bošković za “Kurir

Danas objavljeno

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Nermin Handžić pobjednik “Zvezda Granda”

V.R.

Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle: “Nisam loš”

V.R.

Ostavite komentar