Tamagotchi se vratio, ali ovog puta ikona iz 90-ih dolazi sa kamerom - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Tamagotchi se vratio, ali ovog puta ikona iz 90-ih dolazi sa kamerom

Bandai America je lansira novi Tamagotchi Pix. U biti ostaje isti: oblik jajeta, tri dugmeta, s ciljem podizanja virtuelnog kućnog ljubimca. Prolazi kroz različite životne faze, poput izleganja iz jajeta, i zahteva pažnju – traži da ga neko nahrani ili se sa njim poigra. Nekoliko dana kasnije ipak umire, pa onda iznova.

Oni koji su upoznati sa originalnom igračkom videće da je ažurirana za moderno doba. Umesto pikselizovanog crno-belog ekrana, Pix ekran je ceo u boji. A tu je i ugrađena kamera koja vam omogućava da se slikate sa svojim virtuelnim ljubimcem. Da biste nahranili svoj Tamagotchi, možete da kuvate za njega ili da mu dostavite hranu.

Postoji i režim istraživanja, gde će se pojaviti drugi prijatelji Tamagotchija da bi obavljali aktivnosti sa vašim virtuelnim ljubimcem. Možete da zakažete “sastanke” i da se povežete sa prijateljem preko Tama koda. Ali, kao i originalna verzija, nije potrebna WiFi veza za povezivanje sa vašim Tamagotchijem. Igračka kreće u prodaju u julu za oko 60 dolara.

Danas objavljeno

Zašto Edvard Snowden poziva korisnike da prestanu da koriste ExpressVPN?

Zeljka

AU Optronics najavljuje 85-inčni 4K 240Hz TV panel

Zeljka

Samsung je odložio objavu Galaxy M52 5G telefona

Zeljka

Ostavite komentar