Talačka kriza: Bacio bombu, a onda se s majkom zaključao u kuću - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Talačka kriza: Bacio bombu, a onda se s majkom zaključao u kuću

U selu Turjak kod Gradiške muškarac se zabarakadirao u kuću i to nakon sukoba s komšijom na kojeg je bacio bombu, koja se srećom nije aktivirala.

Muškarac je potom pobjegao s mjesta obračuna i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno sa svojom majkom. Na teren su upućene jake policijske snage kao i pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji satima pokušava da ubijedi osumnjičenog da se preda.

Portparolka Policijske uprave Gradiška Slobodanka Subotić kaže da je policiji juče oko 18 sati prijavljeno da je u mjestu Turjak jedna osoba fizički napala komšiju, pri čemu je u ruci držao ručnu bombu.

  • Na lice mjesta upućeni su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave. Utvrđeno je da je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na komšiju, da bi potom prema njemu bacio bombu koja se nije aktivirala. Zatim je pobjegao s lica mjesta i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno s majkom – rekla je Subotić.

Ona kaže da od tada policija pokušava da ubijedi osumnjičenog da se preda, a na teren je upućen i pregovarački tim MUP-a Srpske koji rukovodi pregovorima.

AVAZ

Danas objavljeno

Zaharova ima poruku za Podgoricu

M.

Obezbjedili se za zimu: Gasprom im povećao snabdijevanje

M.

Rusi Zapadu: Naši ciljevi zavise od vas

M.

Ostavite komentar