Tako veliki glumac, a tako drag: Milica Glogovac otkrila kako je upoznala i zaljubila se u Nebojšu - BIGportal.ba
Ex Yu

Tako veliki glumac, a tako drag: Milica Glogovac otkrila kako je upoznala i zaljubila se u Nebojšu

“Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Od svega je pravio poeziju”

Legendarni glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine od raka pluća i za sobom ostavio udovicu Milicu Glogogac i troje dece – sinove Gavrila i Miloša, koje je dobio u prethodnom braku, i najmlađu ćerkicu Sunčicu.

Udovica preminulog glumca je u biografiji „Glogi” autora Aleksandra Đuričića, otvorila dušu i otkrila sve detalje o njihovoj velikoj ljubavi, prenosi Stil.

Upoznali su se nakon premijere „Hadersfilda” kada mu je Milica, tadašnja novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala.

– U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu, dragocenu za mlade novinare. On je bio iznenađujuće pristojan i koncentrisan. Čudila sam se: “Tako veliki glumac, a tako neposredan i drag” – priča Glogovčeva druga supruga i dodaje da taj njihov intervju nikada nije objavljen jer je neko greškom obrisao snimak s kamere.

Međutim, sudbina je tu umešala prste, pa su se ubrzo ponovo sreli, a zatim su se probudile emocije.

 Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša – u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući – priseća se Milica i dodaje:

– Sećam se, bila sam u drugom stanju i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliko veliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i zapevao pesmu Tome Zdravkovića Sunčici, koju smo čekali: „Evo, već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela”. Mnogo smo se smejali zajedno – priseća se Milica Glogovac.40 godina od premijere premijere filma Majstori, majstori

Milica Glogovac je otkrila i da je pokojni glumac bio izvanredan kuvar.

– Favorit mu je bila pastirska pita, u koju ide crno pivo. Nerviralo ga je što ne jedem meso pa ne mogu da osetim slast njegovih mesnih kulinarskih poduhvata. I uvek je spremao ogromne količine, kao da treba da nahrani četu vojske. Pravio je crveno sočivo, biftek, kobasice – priča Milica.

Osim toga, što je bio kuvar, ona ističe i da je uvek voleo nekoga da ugosti i počasti ga svojim specijalitetima.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Emina tužila Mustafu jer ne plaća alimentaciju, on tvrdi da je u krizi

Vanja A

“Mizar” objavio pjesmu ““Luzna/Scar”

Vanja A

Raskinuli Danijela Martinović i Petar Grašo!

Vanja A

Ostavite komentar