"Tajno zakazana skupština, nismo obaviješteni, a ni Partizan" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Tajno zakazana skupština, nismo obaviješteni, a ni Partizan”

Crvena zvezda poslala je zvaničan dopis i tražila odlaganje Skupšine Fudbalskog saveza Beograda, koja je, kako navode u zvaničnom dopisu, zakazana tajno.

Zvezda navodi u dopisu, koji je potpisao Svetozar Mijailović, da da je zaključak da je Skupština zakazana tajno, što ne priliči FSS-u.

Navode da je u čitavu priču umešan generalni direktor Jovan Šurbatović, koji je, tvrdi Zvezda, davao lažne informacije skupštinskim delagatima.

“Obraćamo vas se sa predlogom i molbom za odlaganje Skupštine Fudbalskog saveza Beograda na period od 7 dana. FK Crvena zvezda nije bio obavešten u propisanom roku niti konsultovan kao naš najveći klub u vezi Skupštine FSB zakazane za 19.09.2022. godine što je presedan u dosadašnjoj decenijskoj praksi. Takođe nakon današnjih konsultacija sa FK Partizan obavešteni smo i da je naš drugi najveći klub izopšten iz čitavog procesa što smatramo takođe apsolutno neprihvatljivim. Iste informacije imamo takođe i od drugih klubova Super lige Srbije i Prve lige Srbije.

Zaključak je da je sutrašnja Skupština FSB zakazana tajno što ne priliči našoj matičnoj fudbalskoj organizaciji. Naša saznanja su takođe da je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije uključen u čitav proces i to na način da je lažno sa njegove strane predstavljeno skupštinskim delegatima da su sva planirana kadrovska rešenja za FSB usaglašena sa političkim vrhom Republike Srbije što ne odgovara istini. Na taj način je izvršena gruba manipulacija skupštinskih delegata FSB. Imajući u vidu sve gore navedeno, predlog FK Crvena zvezda delegatima FSB je da se Skupština FSB odloži za period od 7 dana radi konsultacija svih klubova Super lige i Prve lige Srbije”, navodi se u dopisu Zvezde

Danas objavljeno

Nadal o GOAT trci: Ima nešto važnije

Vanja A

Nikola Jokić – Srbin koji je opet zapanjio Amerikance

Vanja A

U Sportingu oduševljeni radom bivšeg fudbalera Benfike

Vanja A

Ostavite komentar