Tajno vjenčanje u Vegasu: Kara Delevinj je njoj poklonila srce! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tajno vjenčanje u Vegasu: Kara Delevinj je njoj poklonila srce!

U gradu u kojem se dnevno vjenčava na stotine parova, britanska manekenka i glumica Kara Delevinj je izrekla sudbonosno da svojoj izabranici.

U gradu u kojem se dnevno vjenčava na stotine parova, britanska manekenka i glumica Kara Delevinj je izrekla sudbonosno da svojoj izabranici.

Svedoci na ovoj intimnoj ceremoniji bili su Šarliz Teron, Džo Džonas i Sofi Tarner, a poznata britanska manekenka i glumica Kara Delevinj i glumica Ešli Benson najzad su, posle godinu dana ljubavi, ozakonile svoju vezu na tajnom venčanju održanom u jednoj od stotina kapelica u Las Vegasu.

26-godišnja Kara i tri godine starija Ešli Benston za svoj dan iz snova su obukle crne kombinacije, a venčao ih je matičar obučen u Elvisa Prislija, posle čega su pozirale kraj ružičastog Kadilaka.

https://www.instagram.com/p/By3AiZbge5K/?utm_source=ig_web_copy_link

Detalje venčanja otkrio je za The Sun vlasnik kapelice uz navode kako je ceremonija bila emotivna te da su devojke bile zbog svega van sebe od sreće.

– Bile su sigurne u to što rade i koliko znače jedna drugoj. Nisu skidale osmeh s lica, a njihova je želja bila da sve bude jednostavno – otkrio je.

https://www.instagram.com/p/B0uzjAoDGCP/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Prošlo je 10 godina od prve epizode serije „Igra prestola“

Vanja A

Molder i Skali opet na okupu: Selfi koji je oduševio fanove

Vanja A

Evo šta se sve nalazi na Vojadžerovim zlatnim diskovima koji su 1977. poslati u svemir

Vanja A

Ostavite komentar