Tajno oružje njenog veličanstva: Punih 69 godina kraljica Elizabeta vjerna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tajno oružje njenog veličanstva: Punih 69 godina kraljica Elizabeta vjerna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu

Boja karmina može da otkrije mnoge tajne žene koja ga nosi.

Ko zna da čita sa usana lako će saznati sve što ga interesuje o vašem stilu i karakteru. Osim ako niste kraljica Elizabeta, nju je nemoguće protumačiti. No, ni najmoćnija žena svijeta ne izlazi iz kuće, u njenom slučaju palate, bez omiljenog ruža.

U torbicama brenda Launer, kome je vjerna skoro pola vijeka, postoji posebna “odaja” za karmin. Već niz decenija koristi one sa potpisom kozmetičke imperije “Clarins”, koja je pred ceremoniju krunisanja 1952. godine za nju napravila posebnu nijansu, a jedna bordo nosi naziv “Balmoral Lipstick”.

Ponekad se odluči i za neki iz kolekcije “Elizabeth Arden”. Pošto je kraljici sve dozvoljeno, pa i da se šminka u javnosti, više puta je “uhvaćena na djelu”, posebno dok je pratila konjske trke. Tada se, osim karmina, u njenim rukama nađe i džepno ogledalce koje je dobila od princa Philipa.

Izvor: Hellomagazine.rs

Danas objavljeno

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Ostavite komentar