Tajne korektora: Kremasti ističu bore, birajte lakše formule - BIGportal.ba
Magazin Moda

Tajne korektora: Kremasti ističu bore, birajte lakše formule

Primena korektora nije jednostavan poduhvat iako tako izgleda, nekome ko želi da neutrališe podočnjake možda će biti potrebna potpuno drugačija tehnika ​​od one koja prikriva “kese” ispod očiju.

Ne postoji jedan čarobni savet koji odgovara svima, a možda bi trebalo da isprobate nekoliko trikova kako biste otkrili koja vam tehnika stvarno pomaže.

Šminkerka Džalisi Džaikaran podelila je savet za nanošenje korektora na fine linije:

Manje je više

“Što se proizvoda tiče, birajte korektore koji su lagani, a ne gusti i kremasti. Takvi korektori povećavaju boranje kože i stvaraju gomilanje proizvoda na licu”, objašnjava šminkerka.

Bestežinska formula, odnosno korektor koji je laganiji na vašem licu izgledaće puno prirodnije i neće vam stvarati nabore.

“Manje je više što se tiče prikrivanja na zreloj koži. Izjednačavanje tona kože trebalo bi da bude prioritet pa tek onda prekrivanje linija i bora”, govori Džaikaran.

Što se tiče nanošenja proizvoda, šminkerka preporučuje da umesto da nanesete ravnomerni sloj korektora (bilo u polumesecima ili naopako postavljenim trouglovima) stavite male tačkice proizvoda na kapke, unutrašnji ugao očiju i sva druga područja koja želite da pokrijete.

“Upotrebite malu količinu korektora u tačkicama i lagano ga razmažite ili tapkajte. Na taj način proizvod će lepo da ‘legne’ na kožu”, objašnjava ona.

Zaključak je naravno, manje je više, učinkovitije, prirodnije i isplativije.

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar