Tajna služba ispitivala Eminema zbog tekstova prijetećih po Trampa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tajna služba ispitivala Eminema zbog tekstova prijetećih po Trampa

Kada je Eminem u pesmi “The Ringer” iz 2018. godine repovao da ga je posjetila Tajna služba zbog tekstova pjesama koje su shvaćene kao prijetnja Trampu, pretpostavljalo se da je u pitanju fikcija, a ne realnost.

 Međutim, Bazfid je došao do dokumenata koji potvrđuju da je Eminem pevao iz vlastitog iskustva i da su ga agenti posetili u decembru 2017. godine.

“But I know at least he’s heard it / cause Agent Orange just sent the Secret Service to meet in person to see if I really think of hurtin’ him / or ask if I’m linked to terrorists”, stihovi su kojima je Eminem opisao svoje iskustvo.

Bazfid je na osnovu zahteva o dostupnosti informacija od javnog značaja dobio potvrdu da je reper ispitivan zbog pesama sa albuma “Revival” u kojima je spominjao predsednika SAD Donalda Trampa i njegovu porodicu.

“Donald Duck’s on as the Tonka Truck in the yard. But dog, how the f*ck is Ivanka Trump in the trunk of my car?… Cause I feel somewhat responsible for the dumb little blonde girl, that motherf*ckin’ baton twirler that got dumped in the pond. Second murder with no recollection of it …”, repovao je Eminem u pesmi “Fame”.

“Ovo nije prvi put da MATHERS (Maršal Meters, reperovo pravo ime) upućuje preteće komentare na račun POTUS-a (predsednika Sjedinjenih Država) i njegove porodice. U junu 2017. MATHERS je uputio komentare preteće prirode prema POTUS-u”, navodi se u dokumentu u koji je Bazfid imao uvid.

Bazfid piše da je američka Tajna služba posle susrta sa Eminemom i njegovim advokatima odlučila da slučaj ne prosledi dalje federalnim vlastima.

Zanimljivo je da je ovu bezbednosnu agenciju na “opasne” stihove upozorio tabloid TMZ, samo nekoliko sati pošto je objavio tekst da Eminem kritikuje Trampa.

Danas objavljeno

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Ostavite komentar