24. Augusta 2019.

Tajna Melanije Tramp zbog koje 12 godina nije posjetila Sloveniju

Big Portal

Melanija je više od 20 godina provela u Sloveniji u malom gradu, Sevnica, koji broji oko 5.000 ljudi. Iako je ovdje odrasla, iako je ovo zemlja u kojoj se rodila, ona ne želi da daje intervjue za medije u Sloveniji.

Sajt “Daily Beast” kontkatirao je ljude koje su u toku života bili u kontaku sa Melanijom kako bi provjerili zašto se Melanija nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi da priča o životu koji je imala tamo.

Резултат слика за melania trump young

Bojan Požar tvrdi da prva dama krije nešto što može biti loše po njenu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da posjeti Sloveniju.

Slika iz detinjstva
Slika iz djetinjstva

“Stalno se hvali kako govori više jezika. Slovenački nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima”, tvrdi Požar.

Bojan Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je sa muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze sa njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, pa se autor zapitao – da li je neko od njih govorio istinu. Trampova supruga je demantovala da je imala bilo kakave veze sa muškarcima sa kojima su je mediji dovodili u vezu.

Sa druge strane Sandi Gorisek koji se takođe bavio životom Melanije Tramp tvrdi da njen odlazak iz Slovenije nije iznenađenje jer je ona željela da pobjegne iz sive post-socijalističke zemlje.

Megan Markl, Donald Tramp i Melanija Tramp

Analitičari tvrde da će doći vrijeme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već uljepšana za javnost.

Sumnja se da je nešto njena porodica nešto učinila što ona ne želi da se sazna. Ovo je samo jedna od teorija, možda je Melanija čista kao suza.

Резултат слика за melania trump young

Njena zemlja je jako ponosna na nju, iako ih nije odavno posjetila, ali oni se nadaju da će u njoj proraditi nostalgija i da će im se vratiti.

Melanija je Donalda Tarmpa upoznala na Nedjelji mode 1998. godine kad je imala 28 godina. Iako je trenutni predsjednik Amerike tada bio u drugom braku sa glumicom Marlom Mejpls (prije toga sa Ivanom Tramp) to ga nije spriječilo da pozove intrigantnu Slovenku na sastanak. Kako je objasnila prva dama medijima: “Razmijenili smo brojeve i ostalo je istorija”.

Donald i Marla Mejpls
DONALD I MARLA MEJPLS

Nakon vjenčanja 2005. godine u Floridi par je dobio sina Barona i ubrzo potom Tramp je odlučio da se kandiduje za predsjednika.

Čim je Donaldova noga zakoračila u Bijelu kuću novinari su željeli da saznaju sve o njegovoj supruzi. Iako je bilo teško ući u trag njenoj prošlosti koja je dobro sakrivena jedan čovjek je ipak ostao kao rep za Melanijom – Jure Zorčić.

Melanija i Zorčić su se zabavljali dok je aktuelna prva dama još uvijek živjela u Sloveniji, tačnije, sedam godina prije nego što je upoznala Donalda.

Donald i Melanija Tramp

“Bilo je kao u filmu. Bio je topao ljetnji dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske. Vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se – ko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je”, rekao je Jurčić za “ABC” televiziju.

Резултат слика за melania trump young
FOTO IZ MLAĐIH DANA

Prema riječima Zorčića sa Melanijom je bio nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlji i da potraži svoju profesionalnu sreću u centrima mode – Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Naime, kako je pisao “Vanity Fair” pre Donalda, Melanija nije tako često izlazila na sastanke sa drugim muškarcima i ovo je jedini za koga se zvanično zna.

blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare