Tajna ljepote bivše Bondove djevojke je u čaši vina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tajna ljepote bivše Bondove djevojke je u čaši vina

Glumica Džejn Simor nerijetko objavljuje fotografije svojih intenzivnih treninga kako bi svojim primerom motivisala pratioce.

Ona i često poručuje da se mukotrpni rad na sebi isplati, te da čovjek nikad ne bi trebalo da odustane od zadatog cilja.

Bivša Bondova djevojka u 71. godini života izgleda fenomenalno, a ključ njenog uspjeha je, kaže ona, u pilatesu i čaši vina. Voli duge šetnje i nikad nije na dijeti. Ona vjeruje da treba sebi ugađati, ali umjereno.

 “Šetam po plaži, vježbam pilates. Pokušavam da ostanem u formi i da jedem zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umjereno i to djeluje na mene”, rekla je Džejn.

“Ujutro prvo kafa, a kasnije hrana. Obično jurim negdje i zaboravim da jedem do sredine dana. Moj partner Dejvid je na isprekidanom postu pa ne jede do 14 sati. Ako ogladnim kasnije, poješću malo tamne čokolade i popiću čašu vina, to je obrok, zar ne?” ispričala je glumica.

u nedavnoj objavi na svom Instagram profilu, Džejn često motiviše svoje pratioce da vježbaju.
“Jedna stvar koju volim da se sjetim kada postane teško je da ste, iako možda još niste tamo, mnogo bliži nego što ste bili juče!”, napisala je ona.

B92.

Danas objavljeno

Guns N’ Roses tužio Teksas Guns and Roses – firmu koja prodaje oružje

Vanja A

Ilon Mask je plod genetičkog inženjeringa, tvrdi Kanje Vest

Vanja A

Mbape, francuski fudbaler: Svu zaradu od reprezentacije donira djeci s poteškoćama u razvoju

Vanja A

Ostavite komentar