Taj brak je noćna mora: ‘Najtužnija princeza’ i suprug proslavili godišnjicu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Taj brak je noćna mora: ‘Najtužnija princeza’ i suprug proslavili godišnjicu

Princeza Charlene od Monaka i njezin suprug, princ Albert, proslavili su 11. godišnjicu braka, a tom je prigodom Charlene objavila njihovu zajedničku fotografiju.

“Sretna godišnjica”, napisala je kratko i dodala emotikon srca.

Dok je ona nosila dugačku, svijetloplavu haljinu, princ je odabrao klasično odijelo i bijelu košulju. Iako na fotografiji poziraju nasmiješeni i držeći se za ruke, mnogi njihovi obožavatelji komentirali su kako ih time nisu zavarali.

“Wow, njih dvoje se zaista dodiruju? Taj brak je sigurno noćna mora” i “Jesi li zaista dobro?”, glasili su samo neki od brojnih komentara.

Ovakav stav princezinih obožavatelja ne čudi s obzirom na to da monegaški kraljevski par već duže vremena ima zahlađen odnos, a princezu smo sve rjeđe mogli vidjeti nasmijanu u javnosti.

Podsjetimo, princeza je veći dio 2021. godine provela u Južnoafričkoj Republici zbog teške infekcije uha, nosa i grla. Potom se preselila u ustanovu izvan Monaka kako bi se i dalje liječila te odmarala. U martu ove godine potvrđeno je da se princeza konačno uspjela vratiti kući svom suprugu i njihovoj djeci, sedmogodišnjim blizancima Jacquesu i Gabrielli.

“Danas je Charlene ponovo s nama, a ovo je nešto najljepše što se moglo dogoditi. Princeza nam je mnogo nedostajala”, oduševljeno je izjavio Albert u posljednjem intervjuu za Royal Central.

Izvor: 

(L.B.R.)

Danas objavljeno

Ašton Kučer progovorio o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: Sretan sam što sam danas živ

Vanja A

Ta godina je bila zlatno doba hard roka i hevi metala: Čak pet poznatih albuma je izašlo u samo 44 dana

Vanja A

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Ostavite komentar