"Ta djevojka je ostala trudna nakon samo dva viđanja, a ja nisam spreman za to" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

“Ta djevojka je ostala trudna nakon samo dva viđanja, a ja nisam spreman za to”

Upoznali su se na stranicama za upoznavanje, ali sve se zakomplikovalo nakon što su imali seks bez zaštite

“Upoznao sam sjajnu ženu na društvenim mrežama. Vidjeli smo se samo dva puta i seksali samo jednom, ali sad paničim jer je ostala trudna. Ona želi da ima dete, ali ja se osećam kao da sam izgubio svu kontrolu nad svojim životom” – napisao je jedan muškarac za “The Sun”.

Radi kao kuvar u pabu, ali, iako voli svoj posao, nema puno vremena za upoznavanje novih osoba. Bio je sam godinu dana pa je odlučio svoju sreću na stranicama za upoznavanje. Brzo je upoznao svoju savršenu devojku, ali sve se zakomplikovalo kada je ostala trudna.

“Ne znam šta da radim. To je prerano. Rekla mi je da ne može ni da razmišlja o pobačaju i da nikad sebi neće oprostiti ako ga uradi. Znam da je trebalo da koristimo zaštitu, ali u žaru trenutka nismo razmišljali. Znam da nisam spreman za dete, a deo mene pita se jesam li ja uopšte pravi otac”, nastavio je.

“Na žalost ovu ženu uopćšte ne poznajete. Rekla vam je da je trudna i da li će odlučiti da zadrži dete, to zaista zavisi od nje. Predlažem vam otvoren razgovor licem u lice. Pitajte što planira da učini s trudnoćom i je li o svemu dobro razmislila. Recite joj da niste spremni za obavezu, ali ako ste vi otac, da ćete postupiti ispravno. No, insistirajte na DNK testu nakon što se dete rodi”, odgovorila mu je stručnjakinja Deidre.

Danas objavljeno

Robi Vilijams: Plaćeni ubica mi je bio nad glavom

Vanja A

Nik Kejv najavio novi dokumentarac

Vanja A

Žena se popela na vrh automobila koji je tonuo u rijeku kako bi napravila selfi

Vanja A

Ostavite komentar