Svjetskoj mega zvijezdi godine ništa ne mogu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svjetskoj mega zvijezdi godine ništa ne mogu

Svjetska zvijezda Madonna, iako ima 62 godine, izgleda zadivljujuće. Često na društvenim mrežama dijeli slike, a pratitelji je zasipaju komplimentima.

Inače, svjetska zvijezda je i dalje vrlo aktivna i brine o svojoj karijeri. Madonna (rođena kao Madonna Louise Ciccone; 16. kolovoza 1958.) je američka pjevačica, tekstopisac, glumica, redateljica, plesačica i zabavljačica. Prodala je više od 300 miliona svojih albuma u cijelom svijetu. Guinnessova knjiga rekorda ju je proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena. Časopis Time ju je proglasio jednom od “25 najutjecajnijih žena prošlog stoljeća” zbog njene utjecajne uloge u savremenoj muzici, zbog konstantnih promjena u  izgledu i izričaju, te zbog slobode i autonomije od muzičke industrije. Kritičari su hvalili njezinu raznoliku produkciju koja je poznata po tome što je uvijek vezala i neke kontroverze uz sebe. U javnosti je poznata i po nazivu ‘Kraljica popa’.

Ona ni u privatnom životu ne mari za godine. Njen dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Viliams ima samo 26 godina, dok njen najstariji sin Roko ima 20.

Udavala se dva puta: za Šona Pena i Gaja Ričija i ima troje djece, dvoje biološke i jedno usvojeno.

Azra.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar