14. Novembra 2022.

Svjetska ekskluziva; Ronaldo: Izdali su me

Big Portal

Na njoj je prvotimac Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo, koji je “otvorio dušu”, dok naslov glasi: “Junajted me je izdao”.

Ronaldo je u Junajtedu sarađivao sa trojicom menadžera i najpre se dotakao njih.

O Oleu Gunaru Solskjeru nema mnogo toga da kaže, ali poštuje Norvežanina, dok o Ralfu Rangniku i Eriku ten Hagu nema lepih reči.

“Ako čak nisi ni trener, kako ćeš biti šef Mančester junajteda? Nikada nisam ni čuo za njega”, rekao je Ronaldo o Rangniku.

“Ne poštujem ga jer on ne poštuje mene. Ako nemaš poštovanja prema meni, nikada ga neću imati ni ja prema tebi”, rekao je Ronaldo o Ten Hagu, koji ga je nedavno i suspendovao.

Dotakao se i kritika koje mu upućuje Vejn Runi.

“Ne znam zašto me tako žestoko kritikuje. Verovatno jer je završio karijeru, a ja još uvek igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina…”, rekao je Ronaldo.

Portugalac kaže da se ništa nije promenilo nabolje otkako je klub napustio legendarni Ser Aleks Ferguson.

“Napredak je ravan nuli. Klub nije evoluirao. Ništa se nije promenilo.”

Ističe da je Junajted daleko od rivala, poput Sitija, Liverpula, Arsenala.

“Mislim da navijači treba da znaju istinu. Želim sve najbolje klubu, zbog toga sam i došao u Junajted. Ali postoje neke stvari koje vam ne pomažu da stignete do najvišeg nivoa na kom su Siti, Liverpul, Arsenal. Klub ove veličine trebalo bi da bude na vrhu, ali nažalost nije”, istakao je Ronaldo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare