31. Maja 2022.

Svjedočila u korist Amber Herd, pa otkrila spojler za novog Akvamena

Big Portal

Konsultantkinja za industriju zabave Ketrin Arnold prošle nedelje se našla na klupi za svedoke te je rekla da su “klevetničke izjave” Depovog advokata Adama Voldmana nanele štetu karijeri Amber Herd rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada sa njom usled reakcije društvenih medija, piše Index.hr.

Arnold je rekla da je prvi film o Akvamenu bio Herdin blještavi trenutak u karijeri, “izvanredan trenutak” za uzlet njene karijere.

“Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svetski poznata, jer je bila u najuspešnijem filmu… svakako za DC Comics”, rekla je ona. Herd je ranije posvedočila da, iako će se još pojavljivati ​​u nadolazećem nastavku, njen angažman sada predstavlja “vrlo smanjenu verziju te uloge”.

“Dobila sam scenario, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili”, rekla je ranije Herd o svom angažmanu u novom Akvamenu.

Arnold je sada ponovila njene tvrdnje, opisujući promene koje su napravljene u scenariju.

“Verujem da je u prvom činu filma povređena ili je to imalo veze sa bebom”, rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Herd, jer nije videla kasnije verzije scenarija. Potvrdila je da Herdin lik kraljice Mere “završi u bolnici rano u novom filmu Akvamen 2 i da ga nema do kraja”.

Arnold je takođe svedočila da je Herd trenirala pet sati dnevno nekoliko meseci pripremajući se za film, ali da joj nisu rekli za njenu smanjenu ulogu sve dok nije stigla na set.

“Tako je njena uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za što je trenirala dok se pripremala za film”, zaključila je konsultankinja za industriju zabave.

https://www.instagram.com/p/BUSMkHsFxk2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1d054515-1fdc-4ed1-ac33-aae33899d203

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare