Svjedočila u korist Amber Herd, pa otkrila spojler za novog Akvamena - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svjedočila u korist Amber Herd, pa otkrila spojler za novog Akvamena

Stručnjakinja koja je svedočila u korist Amber Herd odala je, po svemu sudeću, veliki spojler za film Akvamen 2 dok je govorila o detaljima radnje filma u odnosu na tvrdnje da je Amber smanjena uloga.

Konsultantkinja za industriju zabave Ketrin Arnold prošle nedelje se našla na klupi za svedoke te je rekla da su “klevetničke izjave” Depovog advokata Adama Voldmana nanele štetu karijeri Amber Herd rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada sa njom usled reakcije društvenih medija, piše Index.hr.

Arnold je rekla da je prvi film o Akvamenu bio Herdin blještavi trenutak u karijeri, “izvanredan trenutak” za uzlet njene karijere.

“Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svetski poznata, jer je bila u najuspešnijem filmu… svakako za DC Comics”, rekla je ona. Herd je ranije posvedočila da, iako će se još pojavljivati ​​u nadolazećem nastavku, njen angažman sada predstavlja “vrlo smanjenu verziju te uloge”.

“Dobila sam scenario, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili”, rekla je ranije Herd o svom angažmanu u novom Akvamenu.

Arnold je sada ponovila njene tvrdnje, opisujući promene koje su napravljene u scenariju.

“Verujem da je u prvom činu filma povređena ili je to imalo veze sa bebom”, rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Herd, jer nije videla kasnije verzije scenarija. Potvrdila je da Herdin lik kraljice Mere “završi u bolnici rano u novom filmu Akvamen 2 i da ga nema do kraja”.

Arnold je takođe svedočila da je Herd trenirala pet sati dnevno nekoliko meseci pripremajući se za film, ali da joj nisu rekli za njenu smanjenu ulogu sve dok nije stigla na set.

“Tako je njena uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za što je trenirala dok se pripremala za film”, zaključila je konsultankinja za industriju zabave.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar