Svjedočenje na suđenju zvezdi čuvene serije: "Kad sam došla sebi, on je bio na meni i u meni" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svjedočenje na suđenju zvezdi čuvene serije: “Kad sam došla sebi, on je bio na meni i u meni”

Svedokinja identifikovana samo kao Džen Bi, jedna od tri žene koje su optužile američkog glumca Denija Mastersona (45) za silovanje, na Vrhovnom sudu u Los Anđelesu rekla je da je pre 18 godina bila drogirana u kući glumca, i kako ju je Masterson silovao dok je bila van svesti.

Zvezda serije “Vesele sedamdesete” u kojoj je glumio Stivena Hajda, izjavio je kako nije kriv, a na preliminarnom saslušanju odlučiće se da li postoje osnove za suđenje.

Na sudu u utorak uplakana žena ispričala je kako je 25. aprila 2003. godine samo nameravala da pokupi ključeve od Mastersona, ali kad je došla, odlučila je da se pridruži grupi prijatelja na piću.

Nakon 20 minuta Masterson joj je dao koktel s votkom, a njoj se sve zamutilo, nakon čega ju je, tvrdi, glumac gurnuo u džakuzi.

Masterson ju je potom prebacio na krevet, a onda je silovao, tvrdi žena.

“Kad sam došla sebi, on je bio na meni i u meni. Prvo čega se sećam je da sam ga zgrabila za kosu kako bih ga odgurnula”, navela je sudu.

Sećanja joj povremenu naviru, kaže, a tvrdi kako joj je pretio pištoljem nakon što je pokušala da ga odgurne, izvestio je AP.

Danima nakon napada imala je, tvrdi, modrice na zglobovima ruku i na vratu, i osećala je bol u genitalijama.

Kaže kako je prvo oklevala da ga prijavi policiji zbog Mastersonove veze sa Sajentološkom crkvom, a i prijatelji ali i njena porodica, savetovali su je da ne ode na policiju. Na kraju ga je prijavila juna 2004. godine.

Mastersonov advokat, Tomas Mesero, ispitivao je ženu ističući nepodudaranja sa izjavom koju je dala 2004. godine. Ona je pak rekla kako je pokušala da bude iskrena na svakom nivou.

Masterson je optužen u junu 2020. za silovanje tri devojke u odvojenim slučajevima u periodu između 2001. i 2003. godine, a sva tri navodna zločina dogodila su se u njegovoj kući.

Mesero je rekoa kako je njegov klijent nevin te kako su glumac i njegova supruga u šoku što su 20 godina stare tvrdnje rezultirale optužnicama, i kako pronalaze utehu u tome da će istina izaći na videlo.

Ako se utvrdi da je kriv, Masterson bi mogao biti kažnjen sa zatvorskom kaznom od 45 godina.

Preliminarno saslušanje i utvrđivanje činjenica nastavlja se narednih dana.

Danas objavljeno

Vrijeme je da upoznamo pravog Stalonea

Vanja A

Karneval u Riju vraća se u punom sjaju

Vanja A

NASA ponovo najavila sletanje na Mjesec

Vanja A

Ostavite komentar