Svjedočenja očevidaca LEDE KRV U VENAMA: Vlasnik picerije UPUCAN U GRLO pred suprugom - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

Svjedočenja očevidaca LEDE KRV U VENAMA: Vlasnik picerije UPUCAN U GRLO pred suprugom

Baranin Jovan Đurović teško je ranjen u pucnjavi koja se danas oko 16 sati dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen. Jovan je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu zemunskog…

Baranin Jovan Đurović teško je ranjen u pucnjavi koja se danas oko 16 sati dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen.

Jovan je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu zemunskog klana Luki Bojoviću.

Kako prenosi holandski Telegraf, žrtva je 49-godišnji Goran Savić, vlasnik ugostiteljskog objekta u kojem se desila pucnjava, saopštila je policija u srijedu uveče. Savić je preminuo od povreda uprkos pokušaju reanimacije.

To je treći bivši Jugosloven u godinu i po dana koji je ubijen u Amsterdamu. Prošle godine u martu Goran Tasić (46) likvidiran je u Sloterdijku, dok je Hrvat (62) upucan nekoliko mjeseci kasnije u italijanskom restoranu na prestonici Betovenstrat.

– Odjednom sam čuo pucnjavu. Prilično smo šokirani – rekao je vlasnik restorana u blizini.

Sat vremena prije ubistva, Savić, za koga kažu da je do prije nekoliko godina živeo u Nišu, je sjedio u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao.

– Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći – rekao je menadžer obližnjeg lokala.
Jedan od svjedoka kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

Policija je ranije saopštila da su osumnjičeni ili više njih uletjeli u “folksvagen” sa belgijskih registracionih oznaka. Dva mladića koja su biciklima prolazila tom ulicom čula su pucnje.

– Vidjeli smo čovjeka kako leži na zemlji okružen grupom ljudi. Svi su bili šokirani – rekao je jedan od njih.

Holandski mediji prenose da je policija uhapsila jednog osumnjičenog, koji je pucao na policiju tokom privođenja.

(Blic)

Danas objavljeno

“Meteorološka bomba”; pogodilo ih najveće nevrijeme u poslednjih 50 godina

M.

Tri miliona vakcina stiglo u BiH, a tek 800.000 vakcinisano

M.

Narandžasto upozorenje zbog mogućih obilnih padavina

M.

Ostavite komentar