Svi žele Britni Spirs - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svi žele Britni Spirs

Nakon TV događaja koji se naziva “intervjuom decenije” u kom su princ Hari i Megan Markl otkrili šokantne detalje o svom napuštanju kraljevske porodice, gledaoci znaju koga žele da vide sledećeg na fotelji nasuprot Opre Vinfri – a to je pevačica Britni Spirs.

Spirs je u žiži javnosti zbog njege višegodišnje pravne borbe koju vodi sa svojim ocem Džejmijem, a koja je sumirana u dokumentarcu “Framing Britney Spears” koji je izašao prošlog meseca.

U dokumentarcu se opisuje pritiske koje je pevačica od najmlađih godina trpela gradeći svoju karijeru od svih koji su bili u njenom životu, da bi nakon nervnog sloma koji je doživela početkom 2000.-ih godina izgubila radnu sposobnost i sada je pravni sistem tretira kao maloletno lice.

Britni je izgubila

Njenim životom, finansijama, intimnim partnerstvima i imovinom rukovodi njen otac, kome je sud dodelio da bude staratelj svoje 38-godišnje ćerke.

Njena situacija je pokrenula pokret “Oslobodite Britni”, a njeni obožavaoci i mnoge javne ličnosti traže da se ispuni zahtev Spirs, a to je da se njen otac skloni sa mesta njenog staratelja.

Nakon što su se gledaoci sinoć ponovo uverili da je Opra Vinfri odlična za intervjue, na Tviteru su slali pregršt objava sa željom da se u emisiji kraljice tok-šou formata pojavi princeza pop muzike Britni Spirs.

“Sada kada je oslobodila Megan i Harija, Opra treba da oslobodi Britni”, piali su na Tviteru.

Sa druge strane, ima i onih koji se protive ovoj ideji, navodeći da bi to bilo dalje izrabljivanje života pevačice.

“Ne, ostavite je na miru. Dosta su je intervjuisali. Samo je ostavite na miru. Ona vama ne duguje apsolutno ništa”, jedan je od reakcija na želje da se Spirs pojavi kod Opre Vinfri.

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar