Svi su pričali o njenim skupim sandalama i torbi, a JK je čuvenu narandžastu kombinaciju platila 20€ - BIGportal.ba
Ex Yu

Svi su pričali o njenim skupim sandalama i torbi, a JK je čuvenu narandžastu kombinaciju platila 20€

Jelena je na sebi imala narandžastu haljinu, kao i tange u istoj boji, a mnogi su se šalili na račun sandala i torbe, koje su u zbiru koštale 2.070 evra

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je izgledom u narandžastoj kombinaciji i niko nije ostao imun na ovaj provokativan prizor.

Jelena je na sebi imala narandžastu kombinaciju, kao i tange u istoj boji, a mnogi su se šalili na račun Jeleninih sandala i torbe, koje su u zbiru koštale 2.070 evra.

Jednom prilikom Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla je “Narandža boli”, pa su mnogi to iskoristili u komentarima, misleći na Jelenine skupocene narandžaste komade.

Jelenine Versaće sandale i torbica u narandžastoj boji zaista puno koštaju. Jelena je za torbicu iskeširala 1.080 evra, a za sandale 990. evra, ukupno 2.070 evra.

Ipak, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odevnih predmeta, pokazala je i u čuvenoj narandžastoj kombinaciji. Narandžasta haljina od koje “padaju vilice” na zvaničnom sajtu prettylittletings.com košta 20 evra na popustu, dok joj je originalna cena 25 evra.

Telegraf.

Danas objavljeno

Maja Šuput “pokorila” Zagreb u seksi izdanju

Vanja A

Kako je Krstinja izgledala prije 13 godina

Vanja A

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Ostavite komentar