9. Novembra 2020.

“SVI SU ME ZABORAVILI” Olivera Katarina u 80. godini mora da se ISELI IZ STANA

Big Portal

Olivera ne krije da živi kao podstanar, iako je za života ostvarila velike uspjehe u cijelom regionu, ali i u svijetu, a sada, shodno finansijskoj situaciji, prinuđena je da se iz jednog iznajmljenog stana preseli u drugi, piše Blic.

FOTO: BLIC ŽENA/PRIVATNA ARHIVA
FOTO: BLIC ŽENA/PRIVATNA ARHIVA

– Selim se iz jednog u drugi stan. Nemam svoj stan i zato moram da se selim. Samujem u četiri zida, zaboravljena od većine prijatelja i kolega. Sačuvala sam dostojanstvo, pak, i nisam depresivna. Neću nikoga da molim – istakla je čuvena glumica, koja je rođena kao Olivera Petrović, dok za scenu godinama koristi svoje ime u kombinaciji sa imenom majke Katarine.

Olivera je prije dvije godine za Blic iznijela kako joj izgleda život.

– Bilo je trenutaka u mom životu kada nisam imala ni za hljeb. Jako teških trenutaka je bilo. Kada ništa nisam imala. Ni sada nemam nešto naročito. Živim u iznajmljenom stanu, što je, složićete se, čudno, da tokom karijere nisam stekla ni stan niti nešto drugo. Da sam u Holivudu, živjela bih vjerovatno u najluksuznijem naselju. Amerikanci cijene svoje umjetnike, a ovde možeš da budeš ne znam kakav dar, talenat, i nemaš ništa od toga. Izvinite, molim vas, ovdje su pjevaljke bogate jako i žive po nekim zamkovima. Žive na visokoj nozi. Znate kako žive umjetnici? Uzdišu i preteško žive. Pjesnici, slikari i vajari, kako žive, to oni znaju, to je strašno – kazala je tom prilikom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare