Svi sem glumice bili u odjelima: Anđelina Džoli u kampanji za zaštitu pčela - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svi sem glumice bili u odjelima: Anđelina Džoli u kampanji za zaštitu pčela

Američka glumica Anđelina Džoli pridružila se inicijativi za zaštitu pčela, kako bi istakla važnost njihovog očuvanja i podržala žene koje se bave pčelarstvom.

Ona se za potrebe kampanje slikala za časopis Nešnal džiografik prekrivena pravim pčelama, a, kako je rekla, zbog toga se nije tuširala tri dana da mirisima šampona i sapuna ne bi odbila pčele. Bilo je predivno biti povezan sa ovim predivnim stvorenjima. Stavili su mi nešto u nos i uši da ne bi ušle u sve otvore na mom tijelu rekla je Džoli koja je prije snimanja morala da se namaže feremonima za privlačenje pčela, prenosi portal ABC.

Fotograf Den Vinters kazao je da je fotografisanje glumice trajalo 18 minuta i za to vrijeme ona je morala da bude potpuno mirna dok su insekti mileli po njoj, pa čak i kada joj se jedna pčela zavukla u haljinu.

Kako je rekao, tokom snimanja svi sem glumice bili su u zaštitnim odjelima, a ona je bila savršeno mirna.

Anđelina Džoli je u martu ove godine proglašena kumom programa “Žene za pčele” koji zajedno organizuju Unesko i kompanija Gerlen, prenosi Srpskainfo.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Ostavite komentar