"Svi prave greške, dokazali su da može da se oprosti" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Svi prave greške, dokazali su da može da se oprosti”

Nikola Mirotić, košarkaš Barselone, kaže da ni u najboljim snovima nije zamišljao ovakav doček navijača Crvene zvezde.

Krilni košarkaš je s puno emocija pričao za srpske novinare posle utakmice u kojoj je Barselona savladala šampiona Srbije.

Mirotić, koji je poreklom iz Crne Gore, a nastupa za Španiju, poznat je po svojim dobrotvornim akcijama u kojima pomaže Srbima.

U prethodnih nekoliko godina pomogao je mnogim srpskim porodicama i navijači, ali i KKCZ znali su to da cene.

“Nisam ni zamišljao da će se ovo desiti večeras. Rekli su mi da će biti neki poklon, a nisam ni znao vezano za šta. Skandiranje je bilo neverovatno… Šta da vam kažem… Bilo mi je teško da skocentrišem večeras i da igram. Ono što sam doživeo nisam ni u najboljim snovima zamišljao. Želim svu sreću Zvezdi”, rekao je Mirotić novinarima.

Mirotić je u najnovijoj akciji, uz saradnju sa Humanitarnom organizacojom Srbi za Srbe, pomogao porodici Kojović iz Sjenice.

Krilni košarkaš Barselone je pre četiri godine na Evrobasketu pocepao zastavu Srbije, kada je vidno iznerviran izlazio iz dvorane posle meča sa Italijom.

Hvala narodu. Dokazali su da može da se oprosti, da ima želje i ima volje. U životu se greške dešavaju, ali bože moj, svi se trudimo da greške ispravimo. Večeras je bio poseban meč za mene, ovaj trofej je najbitniji u mojoj karijeri. Ovaj momenat ću pamtiti celog života“, kazao je Mirotić.

Danas objavljeno

Stanković: Možemo da napravimo istorijski rezultat

Vanja A

Žrijeb za Beč: Krajinović na Zvereva, Lajović na kvalifikanta

Vanja A

Nadal traži promjenu pravila: “Bojim se”

Vanja A

Ostavite komentar