Svi je pamtimo kao Marinu iz ,,Mi nismo anđeli", a evo kako danas izgleda Milena Pavlović - BIGportal.ba
Ex Yu

Svi je pamtimo kao Marinu iz ,,Mi nismo anđeli”, a evo kako danas izgleda Milena Pavlović

Popularna glumica Milena Pavlović mnogima je bila jedna od omiljenih ličnosti u filmu “Mi nismo anđeli”, a nakon dvije decenije od snimanja kultnog filma izgleda potpuno drugačije.

Marina danas ima 47 godina, udata je za našeg glumca i ostvarila se kao majka troje djece.

Milena Pavlović
MILENA PAVLOVIĆ • VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Nakon uloge koja ju je proslavila ona se na neko vrijeme povukla iz javnosti, međutim u posljednje vrijeme ponovo imamo priliku da je vidimo.

-Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje djece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na sto metara, nego maraton- rekla je jednom prilikom u “Ekskluzivu”.

Sudeći po izgledu nije se mnogo promijenila i dalje ima loknastu kosu, osmijeh je skoro pa i isti, ali se nakon te velike uloge povukla iz javnosti. Kako Milena sama tvrdi, nije uvijek bila spremna da iznese ono što nosi populanost u Srbiji.

Milena Pavlović
MILENA PAVLOVIĆ • YOUTUBE

– Prva moja uloga je bila uloga Marine u filmu “Mi nismo anđeli”. Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sjećam se, postojale su dvije ključne scene, sa početka i kraja filma. Odlučila sam da napravim razliku između te dvije Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenario mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor sa rediteljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super. Popularnost koju mi je donijela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovjek uradi nego način na koji će to da objasni. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u pozorištu, ali nisu bile tog ranga – rekla je jednom prilikom Milena.

Milena Pavlović danas može da se pohvali i ulogom uspješne majke, ima ćerke Andrijanu i Olgu, kao i sina Vuka. U braku je sa glumcem Milanom Čučilovićem.

Pulsonline

Danas objavljeno

Ovo je muž Gorice Popović

Vanja A

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Ostavite komentar