18. Juna 2021.

Svi ga znate kao Željka Bebeka, a da li znate koje je njegovo pravo ime?

Big Portal

Uz njegove hitove i dan danas mnogi se vesele i tuguju, a gostujući u jednom podkastu otkrio je da zapravo njegovo ime nije Željko.

-Ja sam u stvari Želimir, ali me nikad niko ne zove tako. To stoji u dokumentima i kad pročitaju ljudi to u dokumentima, onda kažu “Ja mislio ti Željko”. Kad smo sarađivali ovde u studiju, pa kad bismo hteli na Instagramu da objavimo da smo radili zajedno, onda napišemo Branimir, Želimir i Zvonimir. Miroljupci, mirotvorci – rekao je pevač u podkastu “Večernjeg lista” i otkrio da mnogi i dan danas misle da je on rođen u Bugojnu:

“Nisam rođen u Bugojnu”

-Neverovatno je da se o tome toliko raspravljalo. To je verovatno zato što je na Vikipediji neko nekada davno napisao da sam rođen u Bugojnu. Istina je da sam imao širu familiju u Bugojnu. Često sam kao dete provodio tamo vreme, pa su onda neki Bugojanci koji su uticali na Vikipediju napisali to misleći da sam se rodio u Bugojnu. Zapravo je moje poreklo iz Hercegovine, iz Veljaka, a rođen sam u našem lepom Sarajevu – istakao je Bebek u podkastu Večernjeg lista.

https://www.instagram.com/p/CPeSVo4pmhp/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare