Svi državljani BiH koji dolaze iz inostranstva biće u izolaciji - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Svi državljani BiH koji dolaze iz inostranstva biće u izolaciji

Svi državljani BiH koji se vraćaju iz inostranstva od ponedjeljka, 16. marta, biće u izolaciji u trajanju od 14 dana, izjavio je predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija nakon sastanka u Doboju o aktuelnoj situaciji u vezi sa pojavom virusa korona.

On je na konferenciji za novinare rekao da će biti formirana dva štaba koji će davati preporuke u vezi sa korona virusom.

Tegeltija je nakon sastanka u Doboju sa premijerima entiteta Radovanom Viškovićem i Fadilom Novalićem, rekao da će jedan štabi biti za zdravstveni sektor, a drugi da se smanje posljedice na privrednu aktivnost i davaće preporuke za pomoć privredi.

On je istakao da se BiH nalazi na početku borbe sa koronavirusom, te je pozvao građane na disciplinovane praćenje preventivnih mjera protiv šitrenja zaraze.

Sastanku u Doboju, osim Tegeltije, Viškovića i Novalića, prisustvovali su ministar zdravlja Republike Srpske Alen Šeranić, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara Ankica Gudeljević i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić…

agencije

Danas objavljeno

Buktinja u centru Sarajeva: Gorjelo smeće u podrumu zgrade

M.

KPS od jutros preuzeo kontrolu na Јarinju i Brnjaku

M.

Imunizacija u Srbiji u punom jeku: Stiglo još 250.000 doza “Sputnjika”

M.

Ostavite komentar