Svi detalji o plavuši koju je oženio Nikola Jokić - BIGportal.ba
Ex Yu

Svi detalji o plavuši koju je oženio Nikola Jokić

Slavni košarkaš Nikola Jokić i Natalija Maćešić danas su se zakleli na vječnu ljubav, a za atraktivnu plavušu mnogi kažu da nije kao ostale supruge sportista.

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u SAD je završila Metropolitan Stejt univerzitet na kom je 2018. godine diplomirala psihologiju.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš svojevremeno u intervjuu za Gloriu.

Njihovom vezom počeli su da se bave i američki mediji. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i djevojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici. Na posljednjem mjerenju je izmjereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Danas objavljeno

Snežana Đurišić odgovorila voditelju: “Otišao si predaleko”

Zeljka

Anu Bekutu izvrijeđali na društvenim mrežama!

Zeljka

Milan Popović iznio ŠOKANTNE tvrdnje o Severini

Zeljka

Ostavite komentar